Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήλθατε στο aloegarden.gr

Εταιρία

Διακριτικός Τίτλος: ‘’aloegarden’’
ΑΦΜ: 800744039 – ΔΟΥ: ΦΑΛΗΡΟΥ
Διεύθυνση: ΠΡΩΤΕΩΣ 9 Π.ΦΑΛΗΡΟ Τ.Κ. 17561
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.: +30 213 042 9893
E-mail: info@
aloegarden.gr

H Aloe Garden παρέχει τις υπηρεσίες της σε εσάς, με τους εξής όρους. Με κάθε επίσκεψη σας στο www.aloegarden.gr αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε διαβάσετε τους προσεκτικά, διότι καθορίζουν αυτό που περιμένετε από εμάς. Με την πρόσβαση σε κάθε περιοχή του aloegarden.gr, οι χρήστες συμφωνούν να δεσμευτούν νομικά, αποδεχόμενοι εξ ολοκλήρου τους ακόλουθους όρους.

Προσωπικά Δεδομένα

Όσων αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα και την προστασία τους, η εταιρεία ‘’aloe garden’’ δεσμεύεται για την τήρηση του απορρήτου.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Όταν επισκέπτεστε το aloegarden.gr ή μας στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Με αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, μας δίνετε την συγκατάθεσή σας ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας με τον ίδιο τρόπο. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με το e-mail ή με ανακοινώσεις σε αυτές τις σελίδες. Με το γεγονός αυτό, δηλαδή της επικοινωνίας μαζί μας ηλεκτρονικά, συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, κοινοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε σε ηλεκτρονική μορφή ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση και ότι αυτή η ηλεκτρονική επικοινωνία ισοδυναμεί με την γραπτή επικοινωνία.

Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ο διαδικτυακός τόπος aloegarden.gr κατοχυρώνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο σχετικό περιεχόμενο αυτών των σελίδων. Όλα τα συμπεριλαμβανόμενα σε αυτό τον τόπο, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές στοιχείων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της Aloe Garden ή των κατόχων του και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η σύνταξη του περιεχομένου σε αυτές τις σελίδες, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Aloe Garden και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτές τις σελίδες είναι ιδιοκτησία της Aloe Garden ή των προμηθευτών λογισμικού και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κατοχυρωμένα Εμπορικά Σήματα

Το εμπορικό σήμα του aloegarden.gr και άλλα εμπορικά σήματα στις σελίδες μας, είναι εμπορικά σήματα της Aloe Garden Όλα τα γραφικά, λογότυπα, επικεφαλίδες των σελίδων, εικονίδια, γραπτά κείμενα και ονόματα των υπηρεσιών της ανήκουν στα εμπορικά σήματα της Aloe Garden. Το Aloe Garden είναι εμπορικό σήμα και το περιεχόμενο και η οπτική εμφάνιση των σελίδων είναι η περιουσία της Aloe Garden. Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι της Aloe Garden. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο που πιθανόν θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολίες στους πελάτες, ή θα μπορούσε ακόμη να προκαλέσει με οποιοδήποτε τρόπο την υποτίμηση και την δυσφήμηση της εταιρίας Aloe Garden.

Αποποίηση και Περιορισμός Ευθύνης

Οι χρήστες αποδέχονται ρητά, ότι χρησιμοποιούν τις σελίδες της Aloe Garden αποκλειστικά με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν την ευθύνη πιθανών κινδύνων. Ούτε η Aloe Garden, ούτε οι Συνεργάτες της, προμηθευτές (στο εξής αναφερόμενοι ως «Διαχειριστές») δεν εγγυώνται για την αδιάκοπη και χωρίς λάθη λειτουργία των σελίδων aloegarden.gr. Η Aloe Garden δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητά ή σιωπηρά, ως προς τη λειτουργία της ιστοσελίδας, τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά ή τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτό τον τόπο. Για την πλήρη έκταση που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, η Aloe Garden αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά μη περιοριζόμενων, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Η Aloe Garden δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους που απορρέουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, ή από οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται από αυτό τον διαδικτυακό τόπο, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε άμεση, έμμεση, τυχαία, ή αποβλέπουσα σε τιμωρία, καθώς και επακόλουθες ζημιές. Καμία προφορική συμβουλή ή γραπτές πληροφορίες που έδωσε η Aloe Garden, ή κάποιος από τους διευθυντές, υπαλλήλους, αντιπροσώπους, προμηθευτές, ή κάτι παρόμοιο, θα δημιουργήσουν κάποια υποχρέωση εγγύησης ή νομικής υποχρέωσης. Ούτε ο οποιοσδήποτε χρήστης θα πρέπει να βασίζεται σε οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία ή συμβουλές.

Η Aloe Garden έχει το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε διαφημιζόμενη τιμή πριν από την αποδοχή της παραγγελίας. Όλα τα προϊόντα εξαρτώνται από την διαθεσιμότητά τους και μπορεί να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή. Αν δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε την παραγγελία σας, θα σας προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση ή θα γίνει προσφορά επιστροφής χρημάτων για το μη διαθέσιμο προϊόν. Η Aloe garden δεν ευθύνεται σε περίπτωση χρήσης των προϊόντων με τρόπο διαφορετικό από τον ενδεδειγμένο.

Ο Λογαριασμός Σας

Η Aloe Garden δεν εκτελεί πωλήσεις σε ανηλίκους. Όλα τα προϊόντα μπορούν να πουληθούν μόνο σε ενήλικα άτομα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή ή τραπεζικό έμβασμα. Στην περίπτωση, που έχετε ηλικία κάτω των δεκαοχτώ ετών, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το aloegarden.gr μόνο με την παρουσία των γονέων σας ή του κηδεμόνα σας. Η Aloe Garden και οι συνεργάτες της, διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν ή να ακυρώσουν την παραγγελία, να αφαιρέσουν ή να διορθώσουν το περιεχόμενο του λογαριασμού ή να ακυρώσουν το λογαριασμό χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη ειδοποίηση.

Περιγραφή Προϊόντων

Η εταιρία Aloe Garden και οι συνεργάτες της προσπαθούν να δώσουν όλα τα στοιχεία όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Η Aloe Garden όμως δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές των προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου είναι ακριβές, πλήρες, αξιόπιστο, ενημερωμένο, ή χωρίς λάθη. Εάν το προϊόν που προσφέρει η Aloe Garden δεν είναι όπως περιγράφεται, ο πελάτης μπορεί να το επιστρέψει, εφόσον φυσικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως ή ανοιχθεί η συσκευασία του.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε και ελέγχεται από την Aloe Garden με την έδρα της στο Π. Φάληρο Αττικής. Όλες οι νομικές δηλώσεις, ημερομηνίες ή όροι, οι οποίοι διέπονται από τους αναφερόμενους όρους χρήσης υπόκεινται στο Νομικό Δίκαιο της Ελλάδος, χωρίς να εφαρμόζονται οι αρχές της σύγκρουσης νόμων. Η Aloe Garden διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στις σελίδες, στις δηλώσεις, στις ημερομηνίες, στους όρους και στις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προηγούμενη δήλωση. Οι χρήστες δεσμεύονται αμετάκλητα και άνευ όρων, ότι στην περίπτωση δικαστικής διαδικασίας, η οποία θα προέρθει από την χρήση των σελίδων αυτών, ή από αγορά πραγματοποιημένη μέσω του aloegarden.gr θα υποβληθούν αποκλειστικά στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδος.

Κανόνες Χρήσης, Μετατροπές και Τερματισμός Όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στις σελίδες μας, στους Κανόνες και στους Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες τερματιστεί, σταματήσει να ισχύει, ή θεωρείται άκυρη λόγω απρόβλεπτης συνθήκης, η προϋπόθεση αυτή πρέπει να θεωρηθεί ξεχωριστή και λειτουργικά στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αυτό το γεγονός δεν θίγει το κύρος και τη δυνατότητα εκτέλεσης των όποιων υπόλοιπων συνθηκών.

Λάθη και Παραλέιψεις

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες στις σελίδες μας. Οι πληροφορίες, οι τιμές και οι εκπτώσεις που αναφέρονται εδώ, υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης 

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.

Επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί δεν γίνονται αποδεκτές.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την Aloe Garden.

Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η Aloe Garden θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της Aloe Garden πλέον. Η Aloe Garden κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της Aloe Garden προς τον πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Aloe Garden έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα είναι η αρχική τιμή αγοράς του προιόντος.

Top