Χρέωση αντικαταβολής

  •  Δωρεάν για παραγγελίες αξίας άνω των 60 €
  • 3€ κατω των 60 €

Για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα American Express, Master Card & Visa αλλά & με Paypal μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 3 δόσεις (με ελάχιστη παραγγελία 100 €)  

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σto λογαριασμό μας.

ALPHA BANK: 118-00-2002-019-264 Iban: GR42 0140 1180 1180 0200 2019 264 SWIFT (BIC) CRBAGRAA

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο 213 042 9893 ή στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@aloegaerden.gr.
* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Πιστωτική Κάρτα

Στην πληρωμή με κάρτα δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

American Express
Visa
MasterCard
Maestro
Diners Club

Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.

Τι είναι το MasterPass:

Η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών, εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά την δυνατότητα αποδοχής του ψηφιακού πορτοφολιού MasterPass, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους.

Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση

Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή του δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της Τραπέζης. Με το MasterPass οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκατάλειψης της συναλλαγής από τους Πελάτες τους (shopping cart abandonment rate).

Πολιτική Δόσεων

  • Έως 3 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας 100€ και άνω

 Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας σου ή κατά την παραλαβή από το κατάστημα Aloe Garden.
  • Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σου αρκεί να καταχωρήσεις τα στοιχεία της εταιρείας στο 1ο βήμα καταχώρισης της παραγγελίας σου.

 Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.

Top