Εξοικονομήστε-€50
GENOMED 'BODY SET'

ΣΕΤ ΣΕΙΡΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 4ΤΜΧ ELIX Genomed

Διαθεσιμότητα : Σε απόθεμα

Sku:

Γρήγορη Ματιά

Περιλαμβάνει:

1. Thermoactive Body Gel 150 ml

2. Cryoactive Βody Gel 150 ml

3. Slimming Body Cream 150 ml

4. Firming Body Cream 150 ml

1. Thermoactive Body Gel:

Εφαρμόστε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό δέρμα και αφήστε το να δράσει. Η υπεραιμία που προκαλείται διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Κατόπιν η έντονη κοκκινίλα υποχωρεί σταδιακά ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Δεν συνίσταται για δέρματα με ευρυαγγείες και άλλα αγγειακά προβλήματα

2. Cryoactive Βody Gel:

Αραιώστε το gel με νερό σε αναλογία 1 προς 1. Απλώστε σε καθαρό δέρμα. Χρησιμοποιείται μόνο του ή για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το MyGen Thermoactive Body Gel, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Δεν συνιστάται η χρήση του σε περιοχές ευαίσθητες στο κρύο (πχ κοιλιά & στήθος).

3. Slimming Body Cream

Σε καθαρό δέρμα απλώνετε ικανή ποσότητα από το προϊόν καλύπτοντας την προβληματική περιοχή, χρησιμοποιώντας τις παλάμες και των δύο χεριών με κυκλικές – ανοδικές κινήσεις.

4. Firming Body Cream

Σε καθαρή επιδερμίδα απλώστε με κυκλικές-ανοδικές κινήσεις ικανή ποσότητα του προϊόντος, χρησιμοποιώντας τις παλάμες και των δύο χεριών. Προτιμάτε να εφαρμόζετε το προϊόν μετά το μπάνιο.

Ποσότητα

99,98 49,99

1 κριτικές για ΣΕΤ ΣΕΙΡΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 4ΤΜΧ ELIX Genomed

  1. 5 Από 5
    5 Από 5

    :

    ΜΟΥ ΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!

Προσθέστε μια κριτική

custom contents goes here
Top